close

Higgyen benne, hogy az élete minőségét harmonikusabbá és teljesebbé teheti! - Mit adhat ehhez az UNIQA? Biztonságérzetet. Saját maga, a családja és a jövője biztonságát.

ÜDVÖZÖLJÜK

 

Ha a honlapunkon olvasottak felkeltenék érdeklődését, és

- tanácsot,
- díjtájékoztatót kér,
- szerződést  kötne,

keressen vagy üzenjen:

 

UNIQA Biztosító Ügynöksége

 

NYÍR-SÁNER BT.

4400 Nyíregyháza

Debreceni út 29.

 

 

 

 

CSEKK MIHÁLYNÉ

Sándor Zsóka

ügynökségvezető

20/984-4886

e-mail:

nyir-saner@uniqa-net.hu

 

 

privatbiztositasok.naoweb.hu kép

 

DÉGI JÓZSEF

üzletkötő, honlapgazda

e-mail:

degijo@gmail.com

Skype: degijo111

30/383-3208

 

 

betegsegbiztositasok.naoweb.hu kép

 

SERES MÁRIA

üzletkötő

30/265-7921

e-mail:

maria.seres@uniqa-net.hu

 

 

betegsegbiztositasok.naoweb.hu kép

 

TUKACS IMRE

üzletkötő

20/9168991

e-mail:

imre.tukacs@uniqa-net.hu

 

 

betegsegbiztositasok.naoweb.hu kép

 

ZAJÁCZ TIBORNÉ

Zajácz Éva

üzletkötő

70/367-0633

e-mail:

tiborne.zajacz@uniqa-net.hu

 

 

 

MATOLCSI JÁNOSNÉ

Riczu Katalin

üzletkötő

30/190-2375

e-mail:

dinatron@uniqa-net.hu

 

 

 

Biztosítások mindenre, amit óvni és félteni érdemes.

 

 

privatbiztositasok.naoweb.hu kép

 

 

 

 

www.uniqa.hu

 

A honlapon elhelyezett szakmai anyagok - amelyek konkrét biztosítási termékre vonatkoznak - elsősorban figyelemfelhívó jellegűek, ezért nem minősülnek ajánlattételnek.

 

Bővebb tájékoztatást és ajánlatot e-mailben, illetve az oldalak alján kérhet.

_________________

 

Ha látott valamit, ami tetszett, további érdekességeket talál a biztosítások világából a Facebookon a „Privátbiztosítások” elnevezésű oldalon, itt:

https://www.facebook.com/degijos/?ref=bookmarks

 

Ha tetszik, kedvelje oldalunkat!

 

 

TETSZIK?
Megosztás

PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK

Sztorik, kérdések és válaszok a biztosítások világából


Köszöntő és tartalom

 

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

Üdvözöljük
honlapunkon!
 

 

Ön vendégként érkezett – mi pedig szívesen látjuk honlapunkon.
HA MÁR JÁRT ITT

a menüsor segítségével könnyen eligazodhat – de nézzen jól szét, mert könnyen előfordulhat, hogy új oldalak vagy részek is gazdagítják azóta a tartalmat. Jó böngészést!HA MOST ELŐSZÖR LÁTOGATTA MEG AZ OLDALUNKAT
röviden tájékoztatjuk, hogy mire számíthat.

Nem árulunk zsákbamacskát: mi az UNIQA Biztosító üzletkötői vagyunk – így ami a konkrét biztosítási módozatokat illeti, azok ennek a társaságnak a termékpalettájáról valók.

Szándékunk szerint azonban szolgáltatni is szeretnénk: ahol ennek helye van, ott társaságtól függetlenek a tanácsaink. Abban bízunk, hogy – akármelyik biztosító ügyfele is – tud valamit hasznosítani ezen oldalak tartalmából. Annál is inkább, mert mi tiszteljük versenytársainkat, s elismeréssel adózunk azon ügyfelek előtt is, akik kollégáink ajánlására már valamilyen biztosítási védettséggel rendelkeznek. Legalább jobban megértjük egymást.MIT TALÁL EZEKEN AZ OLDALAKON?


Sztorikat

"Megbotlottam a mólón. Nem elég, hogy eltört a lábam, de magammal rántottam egy olasz riportert is, akinek a könyöke és a drága kamerája tört össze..." – így kezdődik Péter története egy Balaton-parti sétáról.

"Nő létemre férfiasan bevallom, nem hallgattam magára, pedig a lelkemre kötötte, hogy a betegségbiztosítás nyújt ugyan védettséget a külföldön elszenvedett eseményekre is, de nem helyettesíti az utazási biztosítást." – így vall lábadozása közben írt levelében Edit asszony, egyikünk régi ügyfele.Néhány biztosítási termék ismertetőjét

így a személyi és a vagyonbiztosításokról, a betegségbiztosításokról, az életbiztosításokról, a különböző baleset- és felelősségbiztosításokról (és még néhány másról is) olvashat, vagy talál köztük egy olyan utazási biztosítást, amely olyan, mint egy bérlet (hiszen a gyakran és hirtelen külföldre utazóknak nincs mindig idejük utazási biztosítás kötésével bajlódni)...

A MultiPartner-tagság kiérdemlésének feltételeit

vagyis miként válhat biztosítónk törzsügyfelévé, amely díjvisszatérítéssel jár. A hűséget az idén másképp is jutalmaztuk: új multipartnereink között ajándékutazásokat is kisorsoltunk.

Valamennyi biztosítási módozatunkat nem találja meg az oldalakon – talán kicsit unalmas is lenne –, viszont kiemelten önök elé tárjuk, ami most divatos, amire odafigyelni érdemes, vagy azokat az új fejlesztésű termékeket, amelyek korunk eddig ismeretlen kihívásainak kivédésére jöttek létre. Három kedvenc biztosítás is szerepel a menüben – ezt tekintse úgy, mint egy jó étterem étlapján a konyhafőnök ajánlatát.

Ha az újdonságainkra kíváncsi, ha kérdése, javaslata van, vagy egy-egy személyre szabott biztosítás díjára kíváncsi, a honlap azonnali üzenetküldési lehetőségeit veheti igénybe (egyes biztosításféleségeknél az oldal alján találja, a többi esetében használja egyéb elérhetőségeinket).

Mint fentebb említettem, ezen oldalakon a lakossági biztosítások jelentik a fő témát. Ha a vállalkozások biztosításai érdeklik, kattintson testvér honlapunkra, a Cégbiztosítások címűre.

Érezze jól magát honlapunkon!
Találjon magának és családjának egy-egy jó UNIQA-biztosítást!

https://www.youtube.com/watch?v=k8lEvpHvrNk&feature=youtu.be


privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

 

 

Ha elnyerték tetszését a fentiek és a további aloldalak tartalma, további érdekességeket talál a Facebookon a biztosítások világából a Privátbiztosítások c. oldalon, itt: https://www.facebook.com/pg/degijos/posts/?ref=page_internal

Ha tetszik, kedvelje oldalamat!


 

 

     AKTUÁLIS AJÁNLATUNK:

  Jövőkulcs nyugdíjbiztosítások

 

NAPJAINK KÉRDÉSE:

 

 

 

HOGY TUD MAJD A NYUGDÍJÁBÓL MEGÉLNI EGY MAI KÖZÉPKORÚ DOLGOZÓ VAGY EGY MÉG FIATAL MUNKAVÁLLALÓ?

 

A válasz rosszkedvű. Miért? Mert a helyzet kilátástalan. Kedvezőtlenek, sőt rosszak az előjelek:

Míg 2000-ben 1 nyugdíjasra még 3 aktív kereső jutott, addig 2050-re már csak alig több mint 1 járulékfizető jut majd a nyugdíjkorhatárt betöltőkre! A nyugdíjak értéke így várhatóan erőteljesen csökkenni fog.

♦ Jelenleg a nyugdíjba vonulók átlagbérének 89%-a a nyugdíjszámítás alapja. Ez a mérték évente egyre zsugorodik - 20 év múlva ez akár 50% alá csökkenhet.

„2030–2040-re a nyugdíjak helyettesítési rátája 50 százalékra is csökkenhet, ami azt jelenti, hogy az aktív évek idején megszokott jövedelem kevesebb, mint felével számolhat a munkavállaló időskori ellátásként ” – mondta a hvg.hu-nak Matits Ágnes nyugdíjszakértő, aki szerint már azoknak is jelentős életminőség-romlással kell számolnia, akiknek viszonylag normális volt a fizetésük, de nem készültek fel az időskori éveikre. – Molnár Barbara: Jöjjön az alapnyugdíj? • hvg.hu 2016. 06. 09.

 

Ez várható nyugdíjas éveire:               

 

 

 

 

 

 

 

A felső képen a nyugdíjaskori jövedelmi helyzet látható öngondoskodási előzmények nélkül, az alsón ugyanez nyugdíjcélú megtakarítás után

 

MEKKORA LESZ AKKOR A NYUGDÍJ 20 ÉV MÚLVA? HOGYAN LEHET MAJD BELŐLE MEGÉLNI?

       

AZ BOLDOGUL MAJD, AKI MÁRIS KERES EGY ÖNGONDOSKODÁSI FORMÁT ÉS ABBAN MEGTAKARÍT.

 

Mikor kezdjem el a megtakarítást, hogy tűrhető nagyságú díj mellett összegyűljön az az összeg, ami egyben felvéve vagy járadékká alakítva biztosítani tudja majd nyugdíjas koromban is aktív életemben megszokott életszínvonalamat? - A választ az alábbi képen találja.

 

*A hozam nem tőlünk függ - mértékét ne vegye ígéretnek

 

Az UNIQA BIZTOSÍTÓ

két nyugdíjbiztosítást is ajánl Önnek:

 

JÖVŐKULCS CLASSIC

Folyamatos díjas, klasszikus nyugdíjbiztosítás* 20% adójóváírással, választható kiegészítő biztosításokkal

A „JÖVŐKULCS CLASSIC” egy klasszikus életbiztosítás, amely éppen a nyugállományba vonuláskor jár le, ezért – valamint speciális szabályai miatt - nyugdíjbiztosításnak nevezzük.

Azért klasszikus életbiztosítás, mert – ellentétben a befektetési egységekhez kötött életbiztosításokkal - az előtakarékoskodó-biztosított már a szerződéskötéskor megtudja azt a biztosítási összeget, amelynek kifizetésére a biztosító garanciát vállal. Így már előre tudni lehet, mennyi pénzzel kalkulálhat lejáratkor, vagyis ez esetben nyugdíjba vonuláskor. A befizetett díjak befektetését a biztosító végzi, így a befektetési kockázat is a biztosítóé.

Hab a tortán, hogy az állam a nyugdíjbiztosításba befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírást (max. évi 130 ezer Ft-ot) biztosít, tehát ezzel is növekszik idősebb korunkra szánt megtakarításunk. Kamatadó- és EHO-mentes.

Befektetése a folyamatos díjfizetés mellett rendkívüli befizetésekkel növelhetőA 20%-os adójóváírást erre is igénybe lehet venni.

 

 

JÖVŐKULCS BONUS

Folyamatos díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 

20% adójóváírással,

választható kiegészítő biztosításokkal

 

A „JÖVŐKULCS BONUS” nyugdíjbiztosítás, amelyhez az állam a befizetett díj 20%-ának megfelelő adójóváírást (max. évi 130 ezer Ft-ot) biztosít. Kamatadó- és EHO-mentes.

A „Jövőkulcs Bonus” egy befektetési egységekhez kötött, folyamatos díjfizetésű nyugdíjbiztosítás, amelynél a szerződő döntheti el, hogy a díja befektethető részét a biztosító mely eszközalap(ok)ba helyezze el (ún. befektetési egységek formájában). A szerződő a rendelkezésre álló, különböző devizanemekben nyilvántartott eszközalapok közül megtakarítása futamidejének, kockázatviselési hajlandóságának, valamint annak megfelelően válogathat, hogy a későbbi szolgáltatást milyen pénznem(ek)-ben szeretné igénybe venni.

A befektetés aktuális értékét a választott eszközalap(ok) aktuális árfolyama határozza meg. Ez az árfolyam az eszközalapokat alkotó mögöttes befektetések piaci értékének növekedésétől vagy csökkenésétől függően változik. Tehát nincs előre meghatározott és garantált összeg a lejáratkor felvehető összegre vonatkozóan: az ügyfél dönt befizetéseinek befektetéséről és ő viseli a befektetés kockázatát is.

Befektetése a folyamatos díjfizetés mellett rendkívüli befizetésekkel (forint vagy euró) növelhető. A 20%-os adójóváírást erre is igénybe lehet venni.

 

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK

A Jövőkulcs Classic és a Jövőkulcs Bonus nyugdíjbiztosítások önállóan is megköthetők, de az alábbi kiegészítőkkel jobban vigyáz magára:

♦ Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló kiegészítő biztosítás

♦ Kritikus betegségekre szóló kiegészítő biztosítás

♦ Med TopDoc kiegészítő biztosítás

Többet tudhat meg a nyugdíjbiztosításokról, ha a menüben a Jövőkulcs nyugdíjbiztosításokra kattint.

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

privatbiztositasok.nanoweb.hu kép


© Minden jog fenntartva.