close

Higgyen benne, hogy a "rettegett" betegségeknek is lehet megálljt parancsolni! Mi a Best Doctors®-szal együtt a legkitűnőbb nemzetközi specialistákhoz visszük megszabadulni a bajtól.

BEST DOCTORS®

1989-ben alapította a Harvard Medical School két professzora. Olyan orvosok hálózata, akiket orvostársaik a legjobbnak ítélnek. Több mint 50 ezer vezető szakember világszerte, 450 szűkebb orvosi szakterületen. A világ több mint 30 országában elérhető.

30 millió ügyfél. Központ: Boston


A vállalkozás (Best Doctors Services S.L.U., a Best Doctors Inc. része), mely jelen biztosítás vonatkozásában az UNIQA partnere, az INTER-CONSULTATION™  és a FINDBESTCARE®  elnevezésű egészségügyi szolgáltatásokat nyújtja.

 

INTER-CONSULTATION™ SZOLGÁLTATÁS: a második orvosi szakvélemény szolgáltatás strukturált folyamata, melynek keretében  egy világszerte  elismert,  tapasztalt  szakértő  orvos részletesen áttekinti a biztosított orvosi dokumentációját és az azt alátámasztó diagnosztikai információkat. A szolgáltatást a Best Doctors®  biztosítja.

 

Ha a Best Doctors szakvéleménye műtétet vagy gyógykezelést javasol valamelyik neves európai vagy egyesült államokbeli specialistánál, akkor az alábbi szolgáltatás vehető igénybe:

 

FINDBESTCARE® SZOLGÁLTATÁS: Minden esethez felkutatják a világ legjobb orvosait, megszervezik az orvosi kezeléseket, műtéteket. Biztosítják az utazást, a külföldi szállást (a kísérőnek, donornak is), a tolmácsolást, a költségtérítést, a magyarországi utókezelést és gyógyszerellátást. Feladata az ügyfél és családtagjainak folyamatos támogatása, információkkal történő ellátása is a kezelés alatt. A szolgáltatást a Best Doctors® biztosítja.

 

PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK

Sztorik, kérdések és válaszok a biztosítások világából


Med TopDoc betegségbiztosítás

 

 

AZ OLDAL ALJÁN DÍJAT IS KÉRHET!

betegsegbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

 

 

 

 

 

 

 

Elvisszük műttetni/kezeltetni egy neves nemzetközi specialistához

 

Az előző oldalon a gyógyítás anyagi terheit kompenzáló összegbiztosításról (Med Help) olvashatott. Most tekintsen bele egy újabb fejlesztésünkbe, amelynek keretében tevőleges nemzetközi segítséget ajánl (és finanszíroz) a biztosító, ha biztosítottjainknál egy "rettegett betegség" felütné a fejét.

 

Nem tudjuk, hogyan alakul életünk: a szerencsések egészségesen élik meg mindennapjaikat, másokat valamilyen kór kerít hatalmába. Mostanában egyre inkább tartunk a "rettegett" - kiemelt - betegségektől.

Rettegett betegséggel minden második magyar ember találkozott már a családjában - állapítja meg egy friss vizsgálat -, és minden harmadik fél attól, hogy ilyen betegséggel kell megküzdenie. A  kór jelentkezése és elhatalmasodása kínzó tehetetlenséghez, kétségbeeséshez, reménytelenséghez vezethet. A legfőbb halálokok:

 

betegsegbiztositasok.nanoweb.hu kép         

                         

A reménytelenség és a kilátástalanság tartóssá válása helyett helyett a gyógyulás esélyét adja meg a Med TopDoc betegségbiztosítás. A kiemelt betegségben szenvedőket az UNIQA Biztosító ezen biztosítás keretében külföldön, a FURTHER (korábban: Best Doctors®) közreműködésével kiváló nemzetközi specialistákkal, minőségi ellátást biztosítva gyógyíttatja. Ez a betegségbiztosítás azoknak a kiemelt betegségbe eső partnereinknek adja meg a gyógyulás esélyét, akik még egészségesen* az előgondoskodásnak ezt a formáját választották.

Új betegségbiztosításunk ezúttal nem a gyógyulás anyagi terheit igyekszik levenni a válláról (Med Help betegségbiztosítás), hanem a legsúlyosabb betegségbe esett biztosítottjainknak adja meg az esélyt a gyógyulásra a legjobb külföldi orvosspecialisták közreműködésével.

 

MILYEN ESETEKBEN SEGÍT EZ A BIZTOSÍTÁS?

Rákos megbetegedések kezelése**

Szívkoszorúér-áthidaló (by-pass) műtét

Szívbillentyűcsere és korrekció

Csontvelő-átültetés: csontvelő-sejtek   transzplantációja csontvelő-átültetés vagy perifériás vér-őssejt transzplantáció útján: a biztosított saját szervezetéből (autolog csontvelő-transzplantáció), vagy megfelelőnek bizonyult élő emberi donorból (allogén csontvelő-transzplantáció).

Élő donoros szervátültetés: a vizsgálatok során megfelelőnek bizonyult élő emberi donorból származó vese, májlebeny, tüdőlebeny, illetve hasnyálmirigy-rész műtéti  úton történő átültetése.

Agyi és koponyaűri idegsebészeti beavatkozások

♦ Gerincoszlop jóindulatú daganatainak műtéti eltávolítása

**Rákos megbetegedés kezelése: olyan rosszindulatú tumorok, köztük a leukémia, a szarkóma és a limfóma (kivéve a cutan limfóma) kezelése, amelyeket a rosszindulatú sejtek kontrollálatlan növekedése, szóródása és a szövetekbe való behatolása jellemez; valamint olyan a rosszindulatúvá válást megelőző állapotú (pre-malignus) tumorok és a környezetet el nem árasztó (in situ) rákok kezelése, amelyek nem terjednek tovább a hámszövetről, ahol kialakultak, és nem támadják meg a strómát vagy a környező szöveteket.

 

HOGYAN SEGÍTÜNK?

♦ Ön hozzánk fordul diagnózisával

Felkutatjuk Önnek az adott betegség legjobb specialistáit a világon.

♦ A legkompetensebb szakemberektől kérünk második orvosi szakvéleményt, akik szükség esetén javaslatot tesznek a gyógykezelés módosítására, és külföldi gyógykezelésre.

Teljes körűen megszervezzük a külföldi gyógykezelést.

Álljuk a gyógyulás költségeit (külföldi gyógykezelés, műtét összesen 2 millió euróig a biztosítás tartama alatt).

♦ Térítjük egy kísérő gyógykezelés alatti kint-tartózkodását.

♦ Telefonos forródróton állunk rendelkezésére a gyors és pontos tájékoztatás érdekében.


betegsegbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

Nézze meg ezt a folyamatot egy rövid videó segítségével, majd térjen vissza a többletinformácókért!

 

MIT NYÚJT  EZ A BIZTOSÍTÁS?


betegsegbiztositasok.nanoweb.hu kép


 

 

„A második orvosi szakvéleményre beküldött diagnózisok 34%-a bizonyul tévesnek.”

„A felülvizsgált esetek 68%-ában szükség van a kezelés módosítására.”

(USA adatok, 2012)

 

Az UNIQA és a FURTHER együtt elérhetővé teszi az Ön számára a világ legjobb orvosait, így biztos lehet  benne, hogy a megfelelő diagnózist, a megfelelő gyógykezelést és a megfelelő gondoskodást kapja.

 

MIÉRT AZ UNIQA MED TOPDOC A JÓ VÁLASZTÁS?

Az egész világot lefedő hálózat

Világszerte 450 orvosi szakág több mint 50 ezer szakértőjét tesszük elérhetővé az Ön számára elsősorban Európában és az USA-ban.

Egy hozzátartozóra is kiterjeszthető 

Kisgyermekekre is köthető (30 napos kortól)

Védelem idős korban is

64 éves korig megköthető, és 85 éves korig igénybe vehető.

Egyszerű kockázatelbírálás

Csak az egészségi nyilatkozat kitöltése szükséges.

Családi kedvezmény

Családi kötés esetén 10% kedvezményt adunk a biztosítás díjából.

 

A Best Doctors gyógyult betegei mondták:

„Szuper jó szívem van!”  - Camilo

Az ötéves kisfiú szülei aggódtak, hogy gyermekük egészségével valami probléma van, hamar kimerült. A háziorvos szívzörejt hallott, és elküldte kardiológushoz. A kardiológus súlyos eltérést fedezett fel, ami miatt Camilo szíve négyszer többet dolgozott a normálisnál. A Best Doctors csapata egy szívsebész specialistát kért fel a műtétre. Camilo ma már eleven kisgyerek, akinek a szíve teszi a dolgát. És ha megkérdezik, büszkén válaszolja: szuper jó szívem van!

 

„Hiszek a gyógyulásban”  - Melanie

Melanie vakációját töltette családjával, és izomláztól sajgó lábát masszírozva vette észre a csomót a lágyékában. Otthon első útja az orvoshoz vezetett, ahol megállapították, hogy egy nyirokrendszerből induló daganatos betegségben, úgynevezett limfómában szenved. A Best Doctors második orvosi szakvéleménye azonban a limfómák egy másik, sokkal agresszívabb típusát azonosította, amire az eddig alkalmazott terápia hatástalan volt. A kezelés módosításával és az azonnali műtéttel Melanie sokkal jobb életkilátásokkal tekinthet a jövőbe.

 

„Más orvost is meg akartam kérdezni, de nem tudtam, kihez fordulhatnék.” -  Evelyn

Pajzsmirigy daganattal való sikeres harc után Evelyn 32 évig tünetmentesen élt – egészen addig, míg nem diagnosztizáltak nála tüdőrákot. Evelyn a Best Doctorsnak köszönhetően Bostonba került, ahol a szakorvosi team megállapította,hogy bár a daganat a tüdőn van, mégsem tüdőrákról van szó, hanem újra a pajzsmirigyből indult ki. Módosították a kezelést, és Evelynnek minden esélye megvan a teljes gyógyulásra.

 

"Köszönöm nekik a magas fokú szakmaiságot" - Robert

Minden  kétség  nélkül  állíthatom,  hogy  a  Best  Doctors®  segítségével  a  világ legjobb orvosai gyógyítottak meg. Köszönöm nekik a magas fokú szakmaiságot és azt az emberséges hozzáállást, amit egy ilyen helyzetben tanúsítottak. 

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

A gyakran felmerülő kérdések erről a biztosításról ide kattintva érhetők el.

 

 

CAFETERIA KÖLTSÉGTERHEI 2019-TŐL:

A munkáltató által kötött betegségbiztosítások adó- és költségterhei 100.000 Ft biztosítási díj után

Munkáltató (szerződő) fizetési kötelezettsége (a díjon felül):

♦ szociális hozzájárulási adó (1,5%):  19.500 Ft

♦ szakképzési hozzájárulás (1,5%):      1.500 Ft

   Összesen:                                       21.000 Ft

 

Munkavállaló(biztosított) fizetési kötelezettsége, ha a munkáltató az ő számára 100.000 Ft biztosítási díjú szerződést köt:

♦ szja (15%):                                                         15.000 Ft

♦ nyugdíjjárulék (10%)                                          10.000 Ft

♦ egészségbizt. és munkaerőpiaci járulék (8,5%)   8.500 Ft

   Összesen:                                                          33.500 Ft

 

A munkavállalónak - a megváltozott törvényi háttér miatt  - ugyan 2019-től fizetnie kell egy jövőbeni szolgáltatás ígéretéért, de ez még így is csak a díj 1/3-a, ahhoz viszonyítva, mintha ő lenne a biztosítás szerződője (teljes egészében ő fizetné a biztosítás díját).


 

SAJTÓSZEMLE

AZ ORVOSOK UTÁN MÁR A BETEGEK IS KÜLFÖLDRE MENNÉNEK

 Biztosítási Szemle - 2016. február 19., péntek 16:00

   

Évente kétezer egészségügyi dolgozó, köztük közel ezer orvos hagyja el Magyarországot, és fogadtatja el a diplomáját vagy képesítését külföldön. Az elvándorlás miatt hazánkban arányaiban kevesebb idő jut a betegfelvételre és a diagnózis felállítására, mint Nyugat-Európában. A legújabb tendencia, hogy már a betegek is követnék az orvosokat: egyre többen keresik a külföldi orvosi kezelés lehetőségét és az azt lehetővé tevő egészségbiztosításokat - állapította meg a CIG Pannónia hazai és nemzetközi statisztikákat feldolgozó elemzése.

Az orvosképzés tekintetében a világ vezető országai közé tartozunk, hazánkban minden százezer lakosra jut 15 diplomát szerző doktor, míg ez a szám például Svédországban épphogy eléri a 10 főt. A praktizáló orvosok tekintetében más a helyzet: míg Svédországban 4, hazánkban csupán 3 orvos jut ezer lakosra, így a magyar doktoroknak közel másfélszer több pácienst kell ellátniuk, mint a nyugati kollégáiknak. Ezt az ellentmondást a magyar orvosok és egészségügyi dolgozók kivándorlása magyarázza, ami 2010 és 2014 között összességében 10 000 egészségügyi dolgozót, köztük 5000 orvost érintett – ennyien mentek külföldre dolgozni. A legnépszerűbb célországok az Egyesült Királyság és Németország fej fej mellett, amit Ausztria és Svédország követ. 


A szakemberek számának csökkenése mellett a kevés rendelkezésre álló diagnosztikai eszköz okozza a legnagyobb nehézséget. Világviszonylatban hazánkban az egyik legkisebb az egy főre jutó CT berendezések száma - egymillió lakosra mindössze 8 készülék jut - miközben az európai országok közül a legjobban teljesítő Izlandon ez a szám eléri a 40-et

Ezen problémákat elkerülendő már nem csak az egészségügyi dolgozók veszik más országok felé az irányt, egyre több beteg is számol a külföldi gyógykezelés lehetőségével és az ezt lehetővé tevő biztosításokkal, mint a CIG Pannónia által kínált Best Doctors Egészségbiztosítás.

Azok tehát, akik nem szeretnék, hogy az államhatárok szabjanak gátat a gyógyulásuknak, saját maguk is finanszírozhatják gyógykezelésüket, és köthetnek külföldön érvényesíthető egészségbiztosítást. A három kontinensen és 70 országban jelen levő Best Doctors nemzetközi egészségügyi szolgáltató hálózata mintegy 53 ezer orvos-specialistából áll. Így világszerte több mint 30 millió biztosítottnak nyílik lehetősége arra, hogy állapotukról a szakterület legjobbjainak tartott specialistáitól kérjenek másodlagos szakorvosi véleményt, megbetegedésük esetén pedig a szakmájukban legelismertebb orvosok kezeljék őket. A külföldön végzett gyógykezelések fele Németországban történik, amit Spanyolország és az Egyesült Államok követnek. A szolgáltatás keretében leggyakoribb a rákos megbetegedések felülvizsgálata és kezelése, amit az idegsebészeti beavatkozások követnek. Az elmúlt évek statisztikái jól mutatják, hogy az elsődleges diagnózis gyakran téves volt, és az esetek közel harmadában a nemzetközi szakértő gárda eltérő kezelést is javasolt, ami ezeknél a megbetegedéseknél életmentő lehet. 

Az öt legveszélyesebb betegség illetve műtéti beavatkozás – a rákos megbetegedések, a by-pass műtét, a szívbillentyűcsere, az idegsebészeti műtét és az élődonoros szerv- és szövetátültetés – esetén a biztosító fedezi a gyógyuláshoz szükséges kiadásokat a legmegfelelőbbnek tartott egészségügyi intézményben, legyen az bárhol a világon. A Best Doctors szolgáltatás keretében elvégzett kezelések átlagára igesebészeti beavatkozásoknál 70 000 euró, súlyosabb rákos megbetegedések kezelésénél pedig 170 000 euró is lehet…

 „Egy betegség hazai viszonylatban is komoly lelki és anyagi terhet ró a páciensre, nem beszélve arról, hogy sok esetben a gyógyulás sokkal eredményesebb lehet külföldön. Svédországban például arányaiban 50%-kal több beteg gyógyul meg rákos megbetegedésből, mint Magyarországon . Egy-egy súlyos betegség esetében különösen fontos a másodlagos orvosi szakvélemény kikérése, ezt az is bizonyítja, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a Best Doctors-hoz forduló minden 6. beteg az elsőtől eltérő diagnózist kapott, az átvizsgált esetek 29%-ában pedig a korábbitól eltérő kezelést is javasoltak. ” – mondta el Sallai Linda, a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. termék- és üzletfejlesztési igazgatója.

 


betegsegbiztositasok.nanoweb.hu kép

 

 

 DÍJSZÁMÍTÁS 

 

Érdekli, mennyi lenne az ön (vagy hozzátartozója) betegségbiztosításának díja?

Szívesen kiszámoljuk, s megírjuk önnek. Szíveskedjen a tárgy mezőbe beírni a biztosítás megnevezését, az üzenet mezőbe pedig a biztosítandó személy(ek) születési évét, majd küldje el.

Példa :

Tárgy: Med TopDoc

születési év: 1982

 


 

Üzenet (e-mail) küldése
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.