close

Higgyen benne, hogy az EGÉSZSÉG a legdrágább ÉRTÉKE! - Mi az anyagi gondoktól mentes gyógyulásban segítünk.

 

CSALÁDI VÉDELEM KEDVEZMÉNNYEL!

 

 

A családtagok gyakran baleseti szituációnak vannak kitéve, óhatatlanul is károkat okozhatnak (és nekik is mások), s ráadásul még peres ügyek is keletkezhetnek. 

Emellett természetesen Ön is sérülhet, illetve okozhat kárt.

 

A fenti kockázatokra az egész család egyetlen és egyszerű biztosítással kedvező díjon védelem alá helyezhető

a Puzzle baleset-biztosítással.

 

Ismerkedjen meg ezzel a családilag (ez esetben 10% kedvezménnyel) is köthető baleset-biztosítással egy másik menüpontban! 

 

Ne engedje, hogy a rizikók megnehezítsék családja életét!

 

 

 

PRIVÁTBIZTOSÍTÁSOK

Sztorik, kérdések és válaszok a biztosítások világából


MedHelp betegségbiztosítás

 
 
privatbiztositasok.nanoweb.hu kép
 
 
 
 
                                                                                                   
 
                                                                                 
                                                                             Megújult!                                                                                                                                    
A gondtalan gyógyulás zálogaAhogy a szakácsnak is lehet kedvenc főztje, nekünk is vannak kedvenc biztosításaink, amelyek többségében társaságunk sikertermékei, s amelyeket előszeretettel ajánlunk régi partnereinknek és új ügyfeleinknek. Hogy miért? Talán, mert nem szokványosak, talán mert van bennük valami megszokottól eltérő, de legfőképpen azért, mert úgy érezzük, többet nyújtunk vele biztosítottjainknak, mint ahogy azt előszörre gondolnánk. Ezek közül elsőként  egy kitűnő betegségbiztosítást mutatunk be.
privatbiztositasok.nanoweb.hu kép
.
Ha betegek leszünk, a családi kasszára dupla nyomás nehezedik: gyógyulásunk érdekében bizony egyre mélyebben kell nyúlnunk a pénztárcánkba, de egyidejűleg a jövedelmünk is csökken. Ez a kettősség stresszes állapotot okoz, amely nehezíti és elnyújtja a gyógyulás folyamatát.


privatbiztositasok.nanoweb.hu képVan megoldás erre a jelenségre: GONDOK NÉLKÜLI GYÓGYULÁSA érdekében még egészségesen érdemes egy öngondoskodási formát választania, amely anyagi biztonságot nyújt arra az időszakra, amikor egy váratlan betegség felborítja megszokott életvitelét. Az UNIQA Biztosító több ezer ügyfele választotta már eddig öngondoskodási formának a MED HELP márkanevű betegségbiztosítás négy szolgáltatási csomagjának egyikét – ennyien bízhatnak abban, hogy kis összegű befektetésükkel (biztosítási díj fizetésével) szemben esetleges megbetegedésükkor sokszorosát kapják vissza szolgáltatás formájában.


KIKNEK AJÁNLOTT ELSŐSORBAN EZ A BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS?

♦ 14 és 55 év közöttieknek, akik egészségesek

♦  Vállalkozóknak, cég- és intézményvezetőknek, akiknek veszteséget okoz, ha nem irányíthatják személyesen a vállalkozást/intézményt.

♦ Alkalmazottaknak, akiknek a jövedelemcsökkenés kellemetlensége mellett munkahelyük megmaradása miatt is érdekük a mielőbbi gyógyulás.

♦ Gondos szülőknek, akik ezzel óvják-segítik középiskolai/egyetemi tanulmányokat folytató vagy önálló családi életüket megkezdő gyermeküket.

A Med Help betegségbiztosítás, mint néhány más módozatunk, Bázis, Standard, Optimum és Prémium szolgáltatási csomagot tartalmaz, amelyek a térítési limitek és a szolgáltatási összegek (és természetesen a fizetendő díjak) nagyságában térnek el egymástól.

 

 

 

SZOLGÁLTATÁSI CSOMAGOK ÉS DÍJAK

A Med Help betegségbiztosítás, mint néhány más módozatunk, Bázis, Standard, Optimum és Prémium szolgáltatási csomagot tartalmaz (lásd lentebb a táblázatot), amelyek a térítési limitek és a szolgáltatási összegek (és természetesen a fizetendő díjak) nagyságában térnek el egymástól.

 

LEJÁRAT

A Med Help betegségbiztosítás megkötésekor választania kell, hogy 65. vagy 70. éves koráig kívánja-e igénybe venni annak szolgáltatásait - a választás eredményének függvénye a biztosítási díj.
 

Milyen térítést nyújt a Med Help betegségbiztosítás négy csomagja, amelyek közül egy az Öné lehet?

Med Help III. szolgáltatási csomagjai:

Magyarázatok:

Műtétbesorolások: 1. csoportosak a kisebbek (pl. endoszkópos arcüregműtét), 2. csoportosak a közepes kockázatúak (pl. enndoszkópos epehólyag-eltávolítás), 3. csoportosak a legsúlyosabbak (pl. koponyaüregi daganat vagy cysta eltávolítása). Részletes műtéti lista az UNIQA honlapján található. A három csoportba tartozó műtétek után gyógyulási támogatást is fizet a biztosító.


Gyógyulási támogatás: 1. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés hétszeresét, 2. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés tizennégyszeresét, 3. csoportba tartozó műtétek után a kórházi napi térítés huszonnyolcszorosát fizeti ki e címen a biztosító.

Kiemelt kockázatú betegségek, illetve az ezekkel kapcsolatos műtétek: rosszindulatú daganatos betegség; agyi érkatasztrófa; szívizomelhalás (szívinfarktus); krónikus veseelégtelenség; aorta műtét; cardiomyopathia; elsődleges kisvérköri hipertónia; koszorúér áthidalási (by-pass) műtét; szívbillentyű műtét; Alzheimer-kór; Creutzfeldt-Jakob kór; kóma; motoneuron (mozgató idegsejt) károsodás; paralízis; Parkinson kór; Sclerosis multiplex; szervátültetés (külső donortól származó vese, csontvelő, máj, szív, hasnyálmirigy és tüdő tényleges átültetése a biztosított testébe); szisztémás szklerózis (Scleroderma, PSS); végállapotú májelégtelenség; a gerincvelő szürkeállományának gyulladása (Poliomyelitis-Gyermekbénulás); agyvelőgyulladás; aplasztikus anaemia; bakteriális agyhártyagyulladás; harmadfokú égés; heveny, súlyos májgyulladás; jóindulatú agydaganat; némaság; siketség; súlyos fejsérülés; súlyos, műtéti beavatkozást igénylő Crohn-betegség; súlyos, vastagbél-eltávolítással kezelt colitis ulcerosa; szisztémás lupus erythematosus (SLE); vakság; végtagelvesztés. 

♦ Ha a biztosító szolgáltatására hazai baleset miatt kerül sor, a térítési összegek kétszereződnek, ha a baleset külföldön történt, s ott látják el a sérültet, akkor négyszereződnek.

Gyermekszületéskori térítésre a biztosított legalább egy évvel a szerződéskötés után bekövetkezett esemény után jogosult (mindkét szülő jogosult erre, amennyiben van ilyen biztosításuk)

♦ Őssejt levétele: a gyermek köldökzsinórvéréből történő embrionális őssejt levétele, leghamarabb a szerződéskötés után egy évvel született gyermeknél.

Az egyes csomagok díjai iránt az oldal alján érdeklődhet!


SZOLGÁLTATÁSI PÉLDÁK .

(Térítések magyar forintban. A kórházban eltöltött napok száma a becsülttől eltérhet)

 
KÁRESETEK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CAFETERIA KÖLTSÉGTERHEI 2019-TŐL:

A munkáltató által kötött betegségbiztosítások adó- és költségterhei 100.000 Ft biztosítási díj után

Munkáltató (szerződő) fizetési kötelezettsége (a díjon felül):

♦ szociális hozzájárulási adó (1,5%):  19.500 Ft

♦ szakképzési hozzájárulás (1,5%):      1.500 Ft

   Összesen:                                       21.000 Ft

 

Munkavállaló(biztosított) fizetési kötelezettsége, ha a munkáltató az ő számára 100.000 Ft biztosítási díjú szerződést köt:

♦ szja (15%):                                                         15.000 Ft

♦ nyugdíjjárulék (10%)                                          10.000 Ft

♦ egészségbizt. és munkaerőpiaci járulék (8,5%)   8.500 Ft

   Összesen:                                                          33.500 Ft

 

A munkavállalónak - a megváltozott törvényi háttér miatt  - ugyan 2019-től fizetnie kell egy jövőbeni szolgáltatás ígéretéért, de ez még így is csak a díj 1/3-a, ahhoz viszonyítva, mintha ő lenne a biztosítás szerződője (teljes egészében ő fizetné a biztosítás díját).

 
MILYEN ELŐNYÖKET JELENT ÖNNEK EZ A BETEGSÉGBIZTOSÍTÁS?

♦  Növeli az Ön biztonságérzetét, hiszen egy biztos anyagi háttér segíti majd felgyógyulását

♦ A biztosítás szolgáltatásait arra költi, amire akarja – akár magánklinikán is gyógyulhat

♦ a biztosítás szolgáltatásai adómentesek

♦ a díj az évek múlásával az életkor növekedése miatt nem változik,
ezért az jól beilleszthető állandó kiadásai közé

♦ Ha hamarabb kezdi az öngondoskodást, olcsóbban jut hozzá – a biztosítási díj a tartam alatt az életkor növekedése miatt nem emelkedik

♦ 1-14 éves korú meglevő és leendő gyermeke(i) kórházi ápolására is kap napi térítést – külön díj nélkül

♦ Jogosulttá válik a legkiválóbb amerikai orvosok által nyújtott „Második orvosi vélemény” szolgáltatás igénybevételére is (az Advance Medical Társaság közreműködésével), amelynek segítségével megtudható pl., hogy szükséges-e az a műtét…

♦ A Med Help betegségbiztosítást megkötők használhatják 24 órás telefonos orvosi tanácsadó szolgálatunk segítségét is

♦ Tagja lehet társaságunk VitalClubjának

♦ A kármentes éveket követően egy-egy havi díjat visszakap

♦ Öné lehet az UNIQA Biztosító egyik legújabb prémium terméke, amelyet a sikeres és igényes emberek mondhatnak magukénak, mert az európai hátterű UNIQA-csoport sok évtizedes betegségbiztosítási tapasztalatának köszönhetően Önt és családját egy megbízható partner támogatja az élet nehéz pillanataiban.


Hogy gondok nélkül gyógyulhasson, receptjére a Med Help betegségbiztosítást írja fel az UNIQA Biztosító. 

 

Válassza ki az igényei szerinti szolgáltatási csomagot, s csatlakozzon Ön is a MedHelp biztosítottjaihoz! Ha még kérdései* vannak, vagy már a biztosítás megkötése mellett döntött, keressen!

*Díj iránt az oldal alján érdeklődhetAJÁNLÁSOK, ÉRVEK

Mindenkinek

Még azelőtt, hogy a fitt éveknek vége szakad - elkezdődne az "itt fáj, ott fáj" időszak -, még egészségesen érdemes egy betegségbiztosítást kötni. Érdemes azonban figyelembe venni, hogy a biztosítás (megkötéskori) díja az életkorral együtt növekedik, ezért annak lesz olcsóbb, aki hamarabb köt ilyen biztosítást.Gyermekeink, unokáink vagy fiatal hozzátartozóink részére 

A betegségbiztosítás nyújtotta védettség már egész fiatal korban is fontos, amikor a leendő biztosított még nem rendelkezik jövedelemmel, mert például tanul. Ilyenkor az a helyes, ha szülő/nagyszülő/más felnőtt gondoskodó a biztosítás szerződője (aki a díjat fizeti) a gyermekre/unokára/fiatal hozzátartozóra kötött szerződésben. A védettség időben történő megszerzése mellett további előny, hogy az elkövetkező években is mérsékelt díjú lesz a szerződés, hiszen a díj a biztosítás tartama alatt az életkor változása miatt már nem fog növekedni. Ha később már jövedelemmel rendelkezik a biztosított, a szerződői jogokat egy adminisztrációs lépéssel magához tudja majd venni, s onnantól a díjat is ő fizetheti.

Fentiek miatt a MedHelp betegségbiztosítás nászajándéknak is kitűnő - például az ajándékozó addig marad a szerződő (díjfizető) szerepkörében, amíg megszületik az első gyermek, vagy az ajándék átnyújtásakor közli, hogy mennyi időre vállalja magára ezt a feladatot.


RÉSZLETEK EGY ÜGYFÉL LEVELÉBŐL


Akitől érkezett: Edit asszony, egyikünk régi ügyfele, biztosítónk MultiPartnere.

"Mivel lényegében még betegágyhoz vagyok kötve, s több időm van, néhány levél megírása is belefér. Ha nincs terhére, Önt is zavarom soraimmal. 

Még jól emlékszem, hogy másfél évvel ezelőtti találkozásunkon, amikor azt a betegségbiztosítást kötöttük, jó pár hasznos tanácsot adott. Nő létemre férfiasan bevallom, nem hallgattam magára, pedig a lelkemre kötötte, hogy a betegségbiztosítás nyújt ugyan védettséget a külföldön elszenvedett eseményekre is, de nem helyettesíti az utazási biztosítást. Már nyilván kitalálta, külföldön, görögországi kirándulásunkon tört el úgy a lábam, hogy műteni kellett, s most itthon lábadozok. 

Amikor megtetszett nekem ez a betegségbiztosítás, lelki szemeim előtt rák, infarktus és más hasonló veszedelmek réme derengett fel, s arra gondoltam, hogy az anyagi segítség ilyen helyzetekben bizony nagyon fontos. A baleseti részen természetesen átsiklottam (biztos ismeri az általános vélekedést: majd vigyázok magamra, és kész). 

Nos, engem éppen ez a baleseti rész húzott ki a csávából, a külföldön történt csonttöréses baleset és műtét miatti négyszeres térítés által sikerült rendezni a görög kórházzal a nem kis összegű számlát. (Nem rabolom idejét a részletekkel: még a kórházból bejelentettem a balesetet, telefonon összehoztam az orvost és a biztosító ügyintézőjét, elküldtem, amit kellett stb. - summa summarum, gyorsan reagált és utalt a biztosító.) 

Tehát pechem, hogy nem volt utazási biztosításom, szerencsém, hogy volt viszont betegségbiztosításom, amit most köszönök Önnek... 

...Ha erre jár, átküldöm az unokahúgom családjához, mert miután elmeséltem nekik a kálváriámat, azt mondták, nekik is szükségük van egy ilyen betegségbiztosításra, bár még van néhány kérdésük, amit viszont Ön tud szakszerűen megválaszolni. A mi utcánkban laknak ők is, pár száz méterre, a túlodalon..."

 
DÍJSZÁMÍTÁS

Érdekli, mennyi lenne az ön (vagy hozzátartozója) betegségbiztosításának díja?

Szívesen kiszámoljuk, s megírjuk önnek. Szíveskedjen a tárgy mezőbe beírni a biztosítás megnevezését, az üzenet mezőbe pedig a biztosítandó személy(ek) születési évét, a kívánt lejárati időt, majd küldje el.

Példa :

Tárgy: Med Help

Üzenet: születési év: 1982, lejárat 65. (vagy 70.) életévem betöltésekor

Üzenet (e-mail) küldése
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:© Minden jog fenntartva.